Ved 15-tiden mandag ettermiddag har en bil havnet på taket ved Ullhaugtuppen på Østmodumveien (fylkesvei 0284), nord for Vikersund.

To personer involvert

– Vi har akkurat fått inn meldingen om trafikkulykken. Det skal ha vært to personer i bilen, men ingen av dem skal sitte fastklemt. Utover det er det ukjent skadeomfang, sier operasjonsleder Per Arne Amundsen.

Omtrent 20 minutter etter at ulykken skjedde, twittrer politiet: De to involverte framstår som uskadde og at det er kødannelser på veien.

Stengt vei

Veien er stengt i begge retninger. Bilen ligger slik til at den sperrer begge kjørefelt og må flyttes før andre kommer fram. Blant annet står en skolebuss med elever i køen.

Både politi, brannvesen og ambulanse er på stedet.

Bygdepostens reporter forteller at det er veldig sporete i kjørebanen. En årsak til ulykken kan være at bilen har kommet utenfor sporene, fått sleng og veltet etter en tur opp snøkanten.

Politiet bekrefter at bilen har fått sleng.

– Bilen har fått sleng og kjørt i en snøfonn. Deretter har den veltet over på siden, melder de på twitter.

Kjørt til legevakt

Cirka klokka 15.40 var bilen trillet bort og veien åpen for trafikk igjen.

Politibetjent Mortensen var på stedet, og han forteller at det er glatt på veiene og at en enslig bil har vært uheldig og kjørt og veltet.

- Det har tilsynelatende gått fint, men passasjer blir kjørt til Ringerike legevakt for sjekk. Vi veit ikke om det er skader, men det vil undersøkelsene vise, sier Mortensen.