Åpner for lesing av over 70 lokalaviser

VIKTIG: Bygdepostens digitale lesere får fri tilgang til over 70 lokalaviser, sier Knut Bråthen.

VIKTIG: Bygdepostens digitale lesere får fri tilgang til over 70 lokalaviser, sier Knut Bråthen. Foto:

I dagens situasjon med koronaviruset tar Bygdeposten sitt samfunnsansvar på alvor og gir abonnentene fri tilgang til over 70 lokalaviser i hele landet.

DEL

Dette kan vi gjøre fordi Bygdeposten er del av mediekonsernet Amedia, som eier og utgir aviser i hele Norge og som samlet har over 900 journalister som daglig rapporterer om det som skjer.

– Vi mener det i dagens situasjon er riktig og viktig at du som abonnent får tilgang til så mange nyheter som overhodet mulig, og fra hele landet. Da kan du holde deg oppdatert på det som skjer rundt deg og rundt dem du bryr deg om, sier redaktør og daglig leder Knut Bråthen i Bygdeposten.

Gjelder ut april

Tilgangen til alt innholdet i Amedias aviser har fått navnet +Alt, og fram til utgangen av april får du som abonnent dette tilbudet helt uten ekstra kostnad.

Bygdepostens abonnenter mottok i går en e-post hvor de enkelt kan registrere seg for å få denne tilgangen.

– Om du ikke har registrert deg som aID-bruker, må du gjøre det først, for å få tilgang til alle avisene. Da må du klikke på menyknappen på Bygdepostens nettside for å registrere deg. Her kan du også tegne abonnement på avisen, sier Bråthen.

Her er en oversikt over de lokalavisene du nå har full tilgang til


Artikkeltags