Åpent møte om skolesammenslåing og flerbrukshall i Modum

Hvor skal nye skoler bygges i Modum, og hvor mange skoler skal vi ha? Arbeiderpartiet setter søkelyset på skoleutviklingen og inviterer til åpent møte på Folkvang tirsdag 20. oktober.

DEL

Politikerne står foran viktige avgjørelser når det gjelder den framtidige skolestrukturen i Modum. Nå får alle mulighetene til å si sin mening.

På møtet blir det innledning av utviklingsleder Kjetil Gulsrud Lundemoen fra undervisningskontoret og Hege Vollan, leder i Utdanningsforbundet i Modum, med etterfølgende debatt. Dette går fram av en pressemelding fra Modum Arbeiderparti.

Vedtakene som skal fattes, vil få betydning i mange år framover, skriver Ap videre. Hvor mange skoler skal vi ha? Kan resultatet bli to barneskoler og en ungdomsskole, eller flere skole? Et utvalg har foreslått å slå sammen Buskerud og Enger, men har ikke foreslått lokalisering. Andre spørsmål vil være om vi kan beholde Sysle og Stalsberg skoler. Plassering av skolene er også viktig for utviklingen av gode lokalsamfunn.

På den politiske dagsorden står også plassering av en flerbrukshall. Den vil trolig bli foreslått i tilknytning til en av skolene.

– Møtet holdes i storsalen på Folkvang i Geithus, der det er god plass til å følge smittevernreglene, opplyser Egil Kjølstad i Geithus arbeiderlag, som er arrangør av møtet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken