Albert hopper inn som konsernsjef

Albert Hæhre blir konstituert konsernsjef i Hæhre & Isachsen Gruppen AS.

Albert Hæhre blir konstituert konsernsjef i Hæhre & Isachsen Gruppen AS. Foto:

Albert Kr. Hæhre går inn som konstituert konsernsjef i Hæhre & Isachsen Gruppen AS.

DEL

Konsernsjef Svein Hov Skjelle har valgt å fratre sin stilling som konsernsjef i Hæhre & Isachsen Gruppen AS. Styret i Hæhre & Isachsen-gruppen har konstituert Albert Kristian Hæhre i stillingen som konsernsjef.

Det skriver bygg.no i en artikkel som ble publisert onsdag 15. april.

Begynner umiddelbart

Hæhre begynner i jobben umiddelbart, og ifølge artikkelen vil styret starte en prosess for å finne en fast etterfølger.

– Jeg vil takke Svein for den kjempejobben han har lagt ned i å restrukturere konsernet. Han har også, sammen med juridisk direktør Peter Kvisgaard, startet et arbeid med å forbedre våre funksjoner innenfor kontraktsinngåelse, og risiko- og økonomistyring. Dette arbeidet vil videreføres med full styrke, sier Albert Kristian Hæhre i en pressemelding.

Det var Albert Kr. Hæhre som grunnla Hæhre Entreprenør i 1974, og har vært svært sentral i utviklingen av selskapet til en betydelig aktør innen vei- og anleggsutbygging gjennom hele denne perioden. Hæhre ledet konsernets anleggsvirksomhet frem til våren 2018 (da virksomheten fortsatt var en del av BetonmastHæhre) og har siden vært styremedlem og rådgiver for konsernets ledelse. Albert Kr. Hæhre kontrollerer gjennom det familieeide selskapet Knarten Holding AS cikra 43 prosent av aksjene i Hæhre & Isachsen Gruppen.

Artikkeltags