...
Hæhre Entreprenør AS er tiltalt for industrispionasje mot Mesta etter å ha ansatt en av deres tidligere nøkkelpersoner. Saken pågår nå i Oslo tingrett, og etter helgen er det klart for prosedyrer. Foto: Arkiv

Hæhre-saken:

Klart for prosedyrer

MODUM: Tiltalt for industrispionasje.

Eirik Gullord
Eirik Gullord Profil E-post
Publisert 22.02.2012 kl 21:18 Oppdatert 22.02.2012 kl 21:19

Tips en venn på e-post:

I to uker har saken mellom Hæhre og Mesta, der Hæhre Entreprenør er tiltalt for industrispionasje, vært behandlet i Oslo tingrett.

LES OGSÅ: Tiltalt for industrispionasje

Saken er brakt inn for rettssystemet etter at Hæhre og en tidligere Mesta-, nå Hæhre-ansatt, ikke vedtok forelegg på henholdsvis fire millioner og 50 000 kroner fra Økokrim.

Hverken Hæhres advokat, Espen Skjerven, eller Espen Haug i Økokrims påtaleteam vil si noe mer om saken til Bygdeposten på nåværende tidspunkt.

LES OGSÅ: Økokrim-forelegg mot Hæhre

– Det er retten som først skal høre vårt syn på bevisene, og det får de høre gjennom vår prosedyre. Det skal ikke prosederes i media, sier begge to.

Denne uka er det rettspause på grunn av vinterferieavvikling, men saken tas opp igjen på mandag. Da er det satt av to dager til prosedyrer, og det vil deretter falle dom i saken.

Dommen er ventet å komme i løpet av alt fra to til fire uker.

På forsiden nå


...

Spesialmerke til Gruveosten for god smak

Tone Sinding Steinsvik, daglig leder ved Blaafarveværket, og Ann Marie Sando fra Eiker Gårdsysteri kan juble over at “Gruveosten” er tildelt “Spesialitetsmerket - Unik smak” fra Matmerk.

...

Vanskelig å bytte bank

Bare én av tolv har byttet bank det siste året.

...

Slik ble fem km veiprosjekt til 1,3 km

Sopp, mose og kvikkleire førte til at et veisikkerhetsprosjekt på fem kilometer, i Øvre- og Nedre Eiker, ble til kun 1,3 kilometer.

...

– Vi må tørre å skryte mer av kommunen vår

Antallet søkere til lærerstillinger i Modum er synkende.