Fem av de seks medlemmene i interimsstyret til Modum Fotballklubb: Morten Wold (f.v.), Ole Gunnar Fidjestøl, Odd Brandtenborg, Per Skøien og leder Tom Berget. Foto: Ole Marius Fossen

Stiftet Modum Fotballklubb

Her er interimsstyret.
Øystein Sørumshagen
Øystein Sørumshagen Profil E-post
Publisert 31.05.2007 kl 11:55 Oppdatert 31.05.2007 kl 11:57

Tips en venn på e-post:MODUM: 30. mai 2007 kan bli en merkedato i Modum-fotballens historie. I går ble nemlig Modum Fotballklubb stiftet på Tyrifjord hotell i Vikersund.

Arbeidet med å danne klubben har pågått en stund, og håpet er at den skal erstatte Åmot i seriesystemet neste sesong. Ifølge Drammens Tidende har man allerede samlet inn en million kroner i sponsorinntekter, nesten et helt år før 2008-sesongen starter.

Modum FKs interimsstyre består av leder Tom Berget (Åmot IF), nestleder Per Skøien (Åmot IF), sekretær Morten Wold (IL Moingen), kasserer Ole Gunnar Fidjestøl (Vikersund IF) og styremedlemmene Odd Brandtenborg (Vikersund/Geithus) og Arild Moe (Geithus).

Målsetningen for Modum Fotballklubb er klar:

- Vi skal bli et stabilt godt 2. divisjonslag og utvikle talenter, sier Tom Berget til Drammens Tidende.

Han håper at klubben, når den virkelig er på beina, kan ansette en daglig leder og en talentutvikler.

På forsiden nå


- Logg deg på framtiden nå

Femte februar lanserer Bygdeposten «Mitt BP».

Logg deg på

5. februar åpner Bygeposten MittBP. Her får du avisa som du kjenner den i dag, og eksklusive nyheter på nett.

Budstikka: Går trolig mot et politidistrikt langs E18

Kampen om inndelingene av de nye politidistriktene er i gang. Nå mener Budstikka å vite at Søndre Buskerud, Nordre Buskerud, Asker og Bærum, Vestfold og Telemark trolig blir ett nytt politidistrikt.

Midtdelere i Langerudbakken

Fra tre til to felt

Fysiske midtdelere i Langerudbakken på riksvei 35 og innsnevring til to felt ved avkjøring til Kolbrækveien. Det er planen til veivesenet.